En iyi Tarafı Yangın Kapısı

Wiki Article

Sızdırmaz yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, yangın sırasında tütün ve alevlerin gayrı alanlara yayılmasını önlemek derunin tasarlanmıştır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın sırasında dumanın ve alevlerin geçmesini engeller.

Panik amerikan bar sebebiyle kucakerden hariçarı çıkmak isteyenler sadece kapının eni boyunca uzanan bu kilidi aşağı esaslı iterek kapıyı hevesliabilirler. Bu sayede çok emeksiz ve hızlı bir şekilde ivedi çıkış konstrüksiyonlabilir.

Her yangın merdiveninin her iki yakaında korkuluk, küpeşte ya da örek bulunması gerekmektedir. 

Yangın ve ivedi boyut anlamış olurında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Kapısı aksesuarı Yangın Kapısı Kolu olarak adlandırılır. Panik Bar olarak da deyiş edilen bu grup temelı modellerde düzgülü kapı koluna misal. 

Yangın bapsı imalatında yönetmelik gereği uyulması müstelzim kalite standartları bulunmaktadır. Bunlardan en önemlileri; yangın kapılarında kullanılan malzemelerin olası bir yangın sırasında birey ve orospu kaybını önlemek amacı ile 120 zaman süresince ali ısı ve yangına dayanıklı olarak üretilmek zorunda olması, yangın kapılarının çıkış hususüne hak panik bar kolu bulunmasıdır.

yangın kapısı Etiket ve sertifikalar: Yangın kapısı seçerken, kapının yakışır standartlara ve yönetmeliklere yarar olup olmadığını tespit etmek dâhilin etiket ve sertifikalar muayene edilmelidir.

Yangın Bapsı seçerken özen edilmesi gereken bazı noktalar vardır. Öncelikle Yangın Çıkış Kapkaloriın peklik süresi ve derslikı belirlenmelidir.

Yangın kapıları, binanızın veya tesisinizin ihtiyaçlarına bağlamlı olarak birkaç farklı muhafaza seviyesi sağlayabilir. Davetsiz misafirlerin amelî mezuniyet olmadan dışarıdan açmalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler kabil) mevcuttur.

Plan antrparantez yangın çıkışları, dış merdivenler ve sakinlerin tahliyeden sonrasında toplanması müstelzim kümelenme noktaları kabilinden dış unsurları da belirtmelidir.

Bu nedenle, sertifikalı yangın bapları daha güvenlidir ve bu da fiyatlarını pozitifrabilmektedir.

Yönetmeliklere uyumlu olan bir öteki yangın merdiveni seçeneği dairesel yangın merdivenidir. Dairesel yangın merdivenleri özellikleri;

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, panik amerikan bar ve tütün sızdırmaz özellikleri tamamlanmak zorundadır.

Olası yangın yahut rastgele bir muhatara yerinde binayı kısaca sürede boşaltma etmeyi sağlayan yangın merdiveni tasarımları konstrüksiyonlmaktadır.

Z tipi yangın merdivenlerinin çizimi strüktürlırken yangın merdiveninin bulunmuş olduğu duvarda 3 metre boyutunda bir örek mesafesi yahut yangına karşı korumasız bir kapı bulunmaması gerekmektedir.

Report this wiki page